Sergey Nikolaevich Lazarev

Lazarev S.N.

Practica „Învingerea Atașamentelor”

Practica online ghidată pentru

cititorii români

Bucură-te de practică până pe
18 octombrie 2020 ora 24.00

În urma acestei practici online ghidată de Sergey Lazarev vei învăța să te detașezi cu ușurință de tot ceea ce te împovărează și îți aduce suferință în viață. Energia ta, eliberată de atașamente va produce în viața ta schimbările pe care le dorești.

49 Euro

Sergey Nikolaevich Lazarev

Practica „Învingerea Atașamentelor”

Practica online de meditație ghidată pentru cititorii români

Bucură-te de practică până pe
18 octombrie 2020 ora 24.00

În urma acestei practici online ghidată de Sergey Lazarev vei învăța să te detașezi cu ușurință de tot ceea ce te împovărează și îți aduce suferință în viață. Energia ta, eliberată de atașamente va produce în viața ta schimbările pe care le dorești.

49 Euro

Este adevărat că viața ta nu este așa cum ți-o dorești și cum ai plănuit-o?

Acesta este exact efectul negativ al atașamentului.

  • Știi că asta se datorează atașamentelor puternice pe care le faci de job, de persoanele dragi, de bani, de familie, de sănătate și de tot ce îți dorești să ai?
  • Ți s-a întâmplat vreodată să ți se realizeze dorințele exact când nu îți mai păsa dacă se îndeplinesc sau nu?

S.N. Lazarev explică efectul distructiv al atașamentelor asupra vieții noastre.

Cum va decurge practica ghidată:

Extras de sunet de 3 minute din cadrul practicii „Învingerea Atașamentelor”

În liniștea căminului tău, te vei putea cufunda în energia unuia dintre cei mai mari cercetători ai Legilor Universului din lume, Sergey Nikolaevich Lazarev.

  • Eliberează-ți mintea și sufletul.
  • Fii împreună cu Lazarev și cu celelalte mii de oameni în energia susținută de autor timp de o săptămână. Alte trei țări se vor alătura acestei practici de grup în data de 11 octombrie 2020.
  • Cu toții în același timp vom crea un flux de energie puternic care ne ajută pe fiecare să ne eliberarăm de atașamente.
  • Vei putea cumpăra. revedea și retrăi 7 zile această senzație.

Cu ajutorul meditației vă veți adânci ușor în propria lume interioară. Vocea lui Lazarev vă va calma conștientul și vă veți putea concentra complet pe propriile sentimente și senzații pentru a prelucra momentele necesare și a vă întoarce din meditație într-o stare reînnoită. 

SERGEY NICOLAEVICH LAZAREV

Drumul pe care te vei afla după această experiență:

Pentru a aduce ceea ce îți dorești cu adevărat în viața ta, pentru a te schimbi atât la interior cât și la exterior, este necesar să dedici timp propriei dezvoltări. 

Aceasta practică te va ajuta:

  • să îți îmbunătățești starea interioară
  • să te umpli de energie vitală
  • să îți atingi scopurile propuse

Vezi ultimele 3 practici ale autorului ținute în România:

Aplicarea cunoștințelor dobândite în timpul practicilor online îți oferă în viață o dezvoltare și un progres real pe toate planurile. Iată mai jos introducerile celor mai recente practici online susținute de S.N. Lazarev în România:

Extras din Practica

„Acceptarea Noii Energii”

Extras din Practica

„Vindecarea Corpului”

Extras din Practica

„Invingerea Orgoliului”

Scopul și beneficiile practicilor online cu S.N. Lazarev

În fiecare zi, S.N. Lazarev primește scrisori din întreaga lume cu cereri disperate de ajutor. Întrucât autorului îi este imposibil să răspundă tuturor solicitărilor, a creat un sistem unic de lucru cu oamenii, în regim online. România este printre primele țări care a beneficiat de atenția autorului încă de anul trecut și se află în topul țărilor europene la numărul de oameni prezenți la practici.

Interviu cu S.N. lazarev în care explică scopul practicilor online ghidate și importanța neprețuită a acestora

Orice persoană care se confruntă cu absolut orice tip de problemă va putea găsi soluția la problema sa.

Cercetările lui Sergey Nikolaevici Lazarev în domeniul studiului legilor existenței sunt unice în întreaga lume, neavând analog în istoria omenirii. Reputația lui a depășit de peste 20 de ani granițele tării de origine, devenind un adevărat fenomen în viață al Rusiei.

Reputația lui s-a extins o dată cu numărul impresionant de vindecări spontane pe care le-au experimentat pacienții și cititorii lui (boli incurabile, cancere în faze terminale, scleroza în plăci, schizofrenii, etc.) precum și ca urmare a peste 1 000 000 de mărturii ale oamenilor care își rezolvaseră în mod uimitor situații tragice de viață în urma cărților citite sau a participării la seminarii.

Ca urmare a cercetărilor care au durat peste 25 de ani, fiind dotat cu capacități extrasenzoriale și având acces la planurile subtile, Sergey Lazarev a identificat și a clasificat cauzele tuturor tipurilor de probleme cu care se confruntă omenirea în ziua de astăzi și a creat un sistem unic de diagnosticare și tratament.

Milioane de cititori și participanți la sesiunile cu Sergey Lazarev din întreaga lume au mărturisit că cel mai simplu contact cu informația autorului (prin intermediul cărților, seminariilor sau a practicilor ghidate) a produs constientizari surprinzatoare in legatura cu cauza problemei cu care se confruntau. De multe ori, doar simpla conștientizare a adus îmbunătățiri substanțiale și i-a ajutat în rezolvarea celor mai grave probleme.

Costuri și detalii de participare

Preț
€ 49


PARTICIPĂ ACUMCu această practică se încheie sezonul început anul trecut, urmând ca mai apoi să fie reluate. Fiecare participant se poate alătura la momentul potrivit pentru el.

Plata se poate realiza doar cu cardul, în orice monedă, conversia va fi făcută automat în lei dacă este card în RON sau va rămâne în euro dacă este card de euro. Nu se percep alte taxe sau comisioane.

Participarea este posibilă din orice colț al lumii. Este nevoie doar de un computer / telefon / tabletă și o conexiune bună la internet. Vă rugăm să vă asigurați că în ziua difuzării practicii veți avea conexiune bună la internet.

Peste 5000 de participanți în România

la edițiile trecute


„Am participat si la prima meditatie organizata in Romania, dar aceasta a fost minunata! Am simtit o bucurie si o pace interioara divina! Va multumesc din suflet tuturor celor care ati facut posibil, prin eforturi mari, ca noi astazi sa participam la o astfel de experienta! Si multumesc din suflet SN Lazarev ca existati! ”

- Cristina Neculai (Bucuresti)

„Totul a fost, ca si rândul trecut, perfect! Iubire si recunostinta infinita domnului Lazarev si echipei sale care au facut posibil acest moment de liniste si pace desavârsita. Va multumesc! Doamne ajuta!”

- Violeta Gurzu (București)

„Multumesc Domnule Lazarev! Multumesc echipei! A fost extraordinar! Ma simt excelent, o pace interioara, bucurie, liniste.... Domnul sa va binecuvanteze! ”

- Gabriela Lucia Banc (Suedia)

„Multumim foarte mult echipei pentru aceasta mare realizare...multumim domnului Lazarev pentru tot ce face pentru noi ...Doamne ajuta tuturor !!!”

- Monica Cepoi (Italia)

„Superbe momente. Multumim lui Dumnezeu, echipei si dl Lazarev pentru tot!”

- Carmen Petre (Bucuresti)

„Toata meditatia mi-au curs lacrimile de cata bucurie si iubire am simtit in suflet! “

- Doina Onofrei (Iasi)

„Multumesc tuturor care au facut posibila ca aceasta meditatie sa ajunga la noi. S-a simtit din plin actiunea energetica a dlui Lazarev!"

- Mariana Ducu (Bucuresti)

„A fost DIVIN, simt ca plutesc . Multumesc cu recunostiinta pentru acest dar si pentru munca depusa.”

- Simona Borcea (Constanta)